Aquasporten

Sporten in het water

effectief en gezond

 

Eyeview Systems biedt een selectie aan van aquasporten. Producten en opleidingen waarmee zwembadbezoekers zich prima kunnen vermaken, maar vooral een uitdagende work-out aan kunnen gaan, die ten goede komt aan het sociale – het sportieve – en het mentale welbevinden.

  • FloatFit

  • Aquaspinning

  • Aquarunning

 

FLOATFIT
Train het hele lichaam met FloatFit

FloatFit is een volledige lichaamstraining, bestaande uit kracht-, uithoudings- en balansoefeningen. Samen versterken zij de kernstabiliteit en de balans van het lichaam. Deze innovatieve groepslessen op water zijn geschikt voor diverse doelgroepen van jong tot oud.

AQUASPINNING
Trainen met minimale belasting voor de gewrichten

Spinning is een intensieve sport waarmee je veel calorieën verbrandt en je fitheid traint. Doe je dit in het water, dan maak je gebruik van de weerstand die het water biedt. Dat maakt de training nog efficiënter! Bovendien worden de gewrichten en banden minimaal belast. Dit maakt Aquaspinning ook geschikt als hersteltraining.

AQUARUNNING
Hardlopen in water is verfrissend en biedt vele voordelen

Is het buiten slecht weer om te trainen of heb je snel last van blessures? Dan biedt dit type training een ideale oplossing. Geblesseerde atleten vinden in ‘aquarunning’ een waardig alternatief om hun conditie op peil te houden en geen kracht te verliezen. Maar deze aanvullende trainingsvorm doe je evengoed wanneer je niet geblesseerd bent en graag progressie boekt.

Waarom Aquasporten aanbieden in uw zwembad?

  • Trekt nieuwe leden aan
  • Verbetert ledenretentie
  • Verhoogt de inkomstenstroom
  • Onderscheidend van concurrenten ook die van de Fitnessbranche

 

Meer informatie?
Overweegt u één van de aangeboden Aquasporten te gaan aanbieden in uw zwembad? We adviseren u graag. Eyeview Systems is in 2004 gestart met de levering, opleiding en onderhoud van de AquaFiets en introduceerde eind 2018 FloatFit in de Benelux. U kunt vrijblijvend contact opnemen via 0412-798080 of info@eyeviewsystems.nl.

Klik voor meer informatie over de work-out FloatFit

Klik voor meer informatie over de work-out Aquaspinning

Klik voor meer informatie over de work-out Aquarunning

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.