Actief met Aquarunning

Aquarunning biedt veel voordelen

Kom in actie

Is het buiten slecht weer om te trainen of heb je snel last van blessures? Dan biedt dit type training een ideale oplossing. Geblesseerde atleten vinden in ‘aquarunning’ een waardig alternatief om hun conditie op peil te houden en geen kracht te verliezen. Maar deze aanvullende trainingsvorm doe je evengoed wanneer je niet geblesseerd bent en graag progressie boekt.

De Hydrorider AquaTreadmill Professional is een unieke waterloopband gemaakt van roestvrij staal AISI 316L. Het Hydrorider AquaTreadmill loopplatform is gemaakt van 308 rollen, die draaien over flexibele schokabsorberende steunen. Er is geen mechanische weerstand of motor, die de rollen actief beweegt.De gebruiker moet de benen dus beurtelings actief naar achteren en naar voren bewegen tegen de waterbestendigheid in.

Laten we nu het water in gaan! We zullen het gewichtseffect op ons lichaam drastisch verminderen in het water (Wet van Archimedes) en daardoor de balans, spierperceptie en bloedcirculatie te verbeteren.

Hydrorider maakt dit mogelijk met de nieuwe Hydrorider AquaTreadmill, waarmee de gebruiker kan lopen en rennen terwijl hij/zij gedeeltelijk ondergedompeld is in het water. De Hydrorider AquaTreadmill is twee jaar getest voordat hij op de markt kwam, met als doel nieuwe grenzen te verleggen voor de aquatische fitness en revalidatie en atletische training.

De AquaTreadmill Hydrorider is een multifunctioneel apparaat en is perfect voor groepsoefeningen, circuittraining, fysiotherapie, revalidatie, persoonlijke training en atletische training. Eveneens zeer geschikt voor mensen met beperkingen (artritis, fibromyalgie, eerdere verwondingen, obesitas of mensen die gedeconditioneerd zijn). De Aquatische omgeving biedt vooral door de lage belasting op enkel,knie en heupgewrichten een uitkomst.

  • Kan worden gebruikt in specifieke (loop)groepen, bijvoorbeeld 10 Treadmills voor Aquarunning of Aquawalking;
  • Als onderdeel van Circuit training: 30 gebruikers die afwisselend op een ander station bezig zijn gedurende een aantal seconden of minuten. Combinatie met FloatFit op de AquaBase bijvoorbeeld of tezamen met een aquafiets of aquabox of paaldans trainingsprogramma;
  • Trekt de aandacht van nieuwe klanten in alle leeftijdsgroepen en helpt het klantenbestand te vergroten;
  • Het biedt de mogelijkheid om deelnemers verschillende opties te geven zoals Cardio training, Personal Training, rehabilitatie, Aquafitness of AquaBootcamp.
  • De eenvoudige constructie en gebruik maken het apparaat gebruikersvriendelijk en onderhoudsarm.

De threadmill van Hydrorider heeft eveneens aan de zijkant een ruime geleidingsrail voor meer houvast, ter beveiliging en comfort.

Degelijk rubberen vloerdoppen ter bescherming van de zwembadbodem

Zeer geschikt voor een gezamenlijke workout

Het loopvlak van de Hydrorider Threadmill is voorzien van kunststof rollen die onder druk van de voeten meedraaien.

De Hydrorider waterloopband, de Aquatreadmill is met succes gebruikt in diverse zwembaden met geweldige resultaten voor fysieke en motorische vaardigheid in zijn algemeen maar ook voor revalidatie, watertherapie en met het doel van gewichtsafname. Juist deze laatste groep ervaart steun van water in meerdere opzichten en is het omlaag brengen van de belasting door het water tezamen met het fitnessapparaat perfect voor het opschroeven van de belastbaarheid van deze gebruiker! Kwestie van DOEN!

Specificaties:

• Netto Gewicht: 36 kg
• Uitrusting inclusief verpakkingsgewicht: 71 kg
• Overwegend van RVS AISI 316L
• Degelijke en royale RVS handsteunen voor meer grip

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.