Sportief in balans

Leuk en effectief

FloatFit training op de AquaBase

De AquaBase is een drijvend oefenplatform, dat gebruikt wordt voor FloatFit. Het platform is gemaakt van dropstitch. Dit materiaal heeft een hoge dichtheid voor stijfheid en drielaags PVC voor duurzaamheid. Het is te vergelijken met het materiaal waarvan militaire opblaasboten gemaakt worden. De AquaBase behoort tot de lichtste, sterkste, compactste en meest veelzijdige  oefenplatform op de markt, dankzij een doorlopende ontwikkeling. Het eerste in haar soort.

Hoge kwaliteit
De AquaBase is gemaakt van dropstitch met hoge dichtheid voor stijfheid en drielaags PVC voor duurzaamheid. Te vergelijken met het materiaal waaruit de militaire opblaasboten zijn gefabriceerd.

R&D
De lichtste, sterkste en het meest compacte oefenplatform op de markt, dat constant aan de nieuwste materiaal keuzes, toepassing, marketing en gebruiksvriendelijkheid wordt getoetst en verder wordt ontwikkeld.

 AquaBase eigenschappen;
• Bevestigingspunten (D-ringen) t.b.v. weerstandsbanden voor een gevarieerde training
• Handgrepen voor meer draaggemak
• Compact voor eenvoudige opslag, maar ook efficiënt gebruik in het zwembad
• Drop-stitch met hoge dichtheid voor duurzaamheid en het voorkomen van doorbuigen
• 1 jaar fabrieksgarantie

 Aquabase specificaties;
• Afmetingen van een opgeblazen AquaBase: 210 x 90 cm
• Afmetingen in lege status: 87 x 22 cm
• Gewicht: 8 kg
• Gewichtslimiet:120 kg

 Trainen met verschillende doelen

Er zijn verschillende FloatFit trainingen. HiiT, Balance, Grow en Circuit. Deze trainingen staan nader omschreven op onze pagina opleidingen en voorzien van sprekende video’s.

Eyeview Systems

Eyeview Systems voorziet u van het complete pakket: het drijvende oefenplatformen, de originele, de AquaBase, de opleiding tot FloatFit instructeur en de programmering.

Eyeview Systems B.V. is exclusief distributeur in de Benelux van de AquaBase oefenplatformen en de opleidingen tot FloatFit instructeur. Eyeview Systems levert deze producten van AquaPhysical in de Benelux.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via 0412-798080 of info@eyeviewsystems.nl.

AquaPhysical: Het Engelse bedrijf dat het eerste drijvende oefenplatvorm introduceerde, de AquaBase en met FloatFit deze unieke Fitnessvorm naar de zwembaden bracht.

De degelijke in- en uitlaatklep (ventiel)  van de AquaBase. Afsluitbaar met een degelijk stop.

De AquaBase is met behulp van handvatten eenvoudig te transporteren.

De fluweel aanvoelende toplaag voorkomt uitglijden en draagt zorg voor een goede grip.

Kunststof verrijdbare transportkarren voor de AquaBase® + verticale opslag! Voor de verticale plaatsing van de AquaBase® is een transportwagen ontwikkeld waarbij er tussenruimte blijft ten behoeve van de luchtdoorlaat.

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.