365 dagen zon: Sunwell

Verantwoord zonnen

wanneer u maar wilt.

Van de regen en de kou… in 60 seconden naar een zonovergoten strand. Dat kan met Sunwell. Op elk moment van de dag, 365 dagen per jaar kunt u genieten van de positieve effecten van zon!

Sunwell zonnetherapie

Eyeview Systems B.V. is exclusief distributeur in de Benelux van het in Zweden ontwikkelde Sunwell systeem voorheen Suntech. Meer informatie over het Zweedse bedrijf:  www.sunwellgroup.se

Sunwell  is een revolutionair concept dat het mogelijk maakt 365 dagen per jaar van de zon te genieten. Compleet met strandsetting, geluiden en echte zonnestralen. Inclusief UV, maar zonder de nadelen daarvan. Het UV licht wordt sterk gereduceerd. Het Sunwell systeem is geen bruiningsapparatuur: u kunt hiermee dus verantwoord zonnen. De voordelen van het UV-licht blijven wel behouden!

Het effect van Sunwell

Met de apparatuur van Sunwell bouwt Eyeview Systems op maat ontworpen zonnesimulatie ruimten waar mensen kunnen herstellen, revitaliseren en zich goed voelen. De zonne-ervaring met licht en warmte verbetert het welzijn en bevordert ontspanning. Ook geeft het de zonaanbidder of -aanbidster nieuwe energie.

Door het zonlicht wordt vitamine D aangemaakt in het lichaam. Ook heeft het licht een positieve werking op uw humeur en alertheid.

Sunwell strandkamer

Het strandkamer-concept, zoals het ook wel in de zorgsector wordt genoemd, bevat niet alleen het nagebootste zonlicht maar ook een breeze, de geur en het geluid van een strand. En eventueel een overeenkomstig decor in een door u gekozen thema.

Ontspannen in een zonnekamer

Op een regenachtige dag binnen ontspannen in de zon. Dat kan met het Sunwell systeem!
In een tropische omgeving van  28-30 graden Celsius, met een zuchtje wind en zachte muziek op de achtergrond. Indien gewenst hoort u jungle geluiden en rollende golven die stuk slaan op het strand. U waant zich in het paradijs… de Sunwell omgeving!

Interessant voor u?
Wilt u meer informatie? Wij vertellen u graag meer. Maar nog beter is om Sunwell te ervaren. U kunt een vrijblijvende afspraak maken voor een demo door te bellen naar 0412-798080. Eventuele vragen of opmerkingen kunt u ook mailen naar info@eyeviewsystems.nl.

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.