Dit systeem redt levens!

Maximale zekerheid voor uw zwembaden

Het derde oog van de lifeguard

Het risico op verdrinking of bijna-verdrinking in uw zwembad is misschien wel uw grootste nachtmerrie. Om dit risico te daadwerkelijk te minimaliseren is tegenwoordig een lifeguard alleen niet voldoende. Een drenkelingdetectiesysteem in uw zwembad in combinatie met een lifeguard is dè oplossing.

 

Volledig automatische herkenning

Het Poseidon drenkelingendetectiesysteem (DDS) kan volledig automatisch een zwemmer in nood herkennen. Wanneer een zwemmer zich daarna gedurende 10 seconden bewegingsloos op de bodem van een zwembad bevindt, slaat het systeem alarm. Het DDS waarschuwt de lifeguard met een licht- en geluidsignaal en geeft de alarminformatie weer op een led-display.

 

 

Interessant voor u?
Wilt u maximale veiligheid in uw zwembad? Wij vertellen u graag wat een Poseidon DDS kan betekenen voor uw organisatie. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u bellen naar 0412-798080. Eventuele vragen of opmerkingen kunt u ook mailen naar info@eyeviewsystems.nl

1: Dubbele camera’s boven water

Met bovenwatercamera technologie kunnen ondiepe baden en bassins met beweegbare bodems worden gedetecteerd.

2: Touchscreen monitor

Een touchscreen monitor zorgt voor een gebruiksvriendelijke bediening van het Poseidon systeem.

3: Dubbele camera’s onder water

Onderwater GLOBE camera
In diepe bassins worden voor een 180º (!) beeld, speciaal ontworpen onderwater camera’s geïnstalleerd.

4: Alarm led display paneel

Wanneer Poseidon na 10 seconden een bewegingsloos persoon detecteert wordt de lifeguard gealarmeerd door middel van een optisch en akoestisch signaal.

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.