Water

Onze Opleidingen

Veiligheid
en gezondheid.

Daar maken wij ons sterk voor!

Eyeview Systems leidt ook op zij het zeer selectief. Die selectie richt zich voornamelijk op het opleiden voor het product dat zij leveren.

Zowel voor Lifeguard als voor bepaalde takken van de aquasport.

 

Lifeguard

Door de expertise opgedaan in de zwembaden met het drenkelingendetectiesysteem alsmede de onderzoeken naar aanleiding van verdrinking en het functioneren van lifeguard in de warme omgeving van een zwembad, het maken van toezichtplannen en het uitvoeren van externe audits van het toezicht hebben geleid tot het organiseren van lifeguard opleidingen.

Opleidingen op verschillende niveaus, van het opleiden van de lifeguard voor de eisen van zwemmend redden voor zwembaden (ZRZ) tot de certificeerbare eenheid 1 (CE1).

Aquasporten

Hoewel de opleidingen tot aquasport instructeur heel divers zijn richten we ons ten aanzien van deze opleiding tot de FloatFit instructeursopleidingen en die van de Aquaspinning instructeur.

Informatie over de diverse Lifeguard opleidingen

Informatie over de opleiding tot Aquaspinning instructeur

Informatie over de diverse FloatFit opleidingen

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.