Water

Opleiding Lifeguard

Veiligheid
en gezondheid.

Daar maken wij ons sterk voor!

Lifeguard opleidingen

Wij leiden professionele lifeguard op om hun werk in een openbaar zwembad te kunnen doen. Dat het werk van lifeguard niet eenvoudig is zal zeker bekend zijn. Factoren als monotone werkzaamheden, hoge temperaturen en lawaai in een zwembad maken dat het werk zeker niet als licht bestempeld mag worden. Maar ook mondige bezoekers, de verschillen tussen de bezoekers en de veranderende wetgeving en hoe de maatschappij daarmee omgaat, maken het, dat de Lifeguard opgewassen dient te zijn om die uitdagingen aan te kunnen.

Al de onderstaande opleidingen kunnen wij In-Company voor u verzorgen.

Eyeview Systems ontzorgt u volledig
Wij ontzorgen u nadat wij de deelnemerslijst van u hebben ontvangen. Aanvraag, registratie van deelnemers, certificaat aanvraag en aanlevering van de kant-en-klare certificaten doen wij. Afnemen van examens is mogelijk op werkdagen, avonden en in het weekend.

Onze opleidingen:

• LIFEGUARD CE1

• LIFEGUARD ZRZ

• WORKSHOP LIFEGUARD

 

 

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.