Water

Workshop Lifeguard

Veiligheid
en gezondheid.

Daar maken wij ons sterk voor!

 

WORKSHOP LIFEGUARD

Uitgaande dat Lifeguards in het verleden zijn opgeleid, is het ook mogelijk een verfrissende inleiding van een paar uur of dag te organiseren. De insteek van deze workshop is de vernieuwde (aanstaande) wetgeving, alsmede de huidige positie van Lifeguard naar aanleiding van uitspraken van de rechterlijke macht. Vooral de uitspraak van de rechter naar aanleiding van de verdrinking in Rhenen, heeft de branche doen beseffen dat toezichthouders wel degelijk gehouden worden aan het houden van kwalitatief toezicht.  Wanneer dood door schuld en wie is dan verantwoordelijk? Maar het kan ook gaan over hoe te communiceren over Corona maatregelen? Sta je met het handhaven nog steeds de klant als gastheer gastvrouw te woord of ben je de BOA of politieagent die handhaving voorop stelt in het belang van de veiligheid en gezondheid van de bezoekers? Deze rollen wisseling vraagt soms om houvast en wat kan jou daarbij helpen? Het aanscherpen van het inzicht en bewustwording helpt je de taak van Lifeguard beter uit te voeren.

Opfris cursus voor bestaande medewerkers

De eindtermen zijn voor deze Lifeguard opfriscursus bepaald op:
inzicht en kennis verschaffen over jurisprudentie en wettelijke bepalingen i.z. werkzaamheden van lifeguard zodanig dat zij hun inzicht vergroten in het organiseren van het toezicht en het herkennen van risico situaties en daarna kunnen handelen;

De Lifeguard training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • lifeguard theorie juridische aspecten en vakinhoudelijk;
  • attitude training praktijk aan de hand van rollenspel;
  • Het zwemvaardigheidsexamen kan een onderdeel uitmaken van deze opfriscursus /workshop.

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.