Water

Over Poseidon

Marktleider

in drenkeling detectietechnologie

Poseidon is marktleider in drenkelingendetectietechnologie in openbare publiek toegankelijke zwembaden in de hele wereld en al vele jaren toonaangevend.

Eyeview Systems is exclusief distributeur van het Poseidon drenkelingendetectiesysteem. We zijn verantwoordelijk voor de verkoop, levering, installatie, montage, in bedrijfstelling, service en het onderhoud van het Poseidon systeem in Nederland.

Poseidon werd in 1999 geïntroduceerd als het eerste computergestuurde drenkelingendetectiesysteem. Ontwikkeld door de Franse firma Poseidon Technologies. In 2000 werd het eerste zwembad in Apeldoorn, Malkander, voorzien van onderwater camera’s in het diepe deel van het bassin en was daarmee primeur op dit gebied in de Nederlandse zwembaden. De huidige eigenaar die Poseidon Tech in portefeuille heeft is de beursgenoteerde firma Maytronics (link verkleuren voor eventuele doorklik naar de dit bedrijf) bekend van de bodemzuigers in privé en buitenzwembaden.

Om deze toonaangevende technologie te creëren en aan de verwachtingen van de klant te voldoen, heeft Poseidon samengewerkt met professionele risicobeoordelaars, lifeguards en brancheorganisaties. Na meer dan 30 miljoen dollar aan R&D, heeft het team van ingenieurs, toonaangevende Europese onderzoek laboratoria en Fields Medal Winners het wereldwijde patent op drenkelingendetectietechnologie.

Als marktleider blijft Poseidon jaarlijks 15% van haar omzet investeren in R&D. Door gebruik te maken van haar leidende positie en diepgaand inzicht in de zwembadbranche, heeft zij als missie de standaard te zetten voor productkwaliteit, prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid.

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.