Hydrorider de aquafiets

Veiligheid
en gezondheid.

Daar maken wij ons sterk voor!

De Hydrorider is een unieke fraai vormgegeven aquafiets. De Hydrorider is speciaal ontwikkeld voor deze leuke en effectieve fitness sport. Deze aquafiets kan worden afgestemd naar ieders persoonlijke voorkeur, zowel het zadel, het stuur als de weerstand zijn verstelbaar.

De Hydrorider Aquabike Professional 

De fietser profiteert optimaal van de vele voordelen van water. De weerstand wordt bepaald door vier schoepen die als een waterrad door het water draaien en op drie niveaus kunnen worden versteld. Des te langer de schoep wordt uitgetrokken, des te groter de weerstand. Weerstand wordt ook toegevoegd door de frequentie van het trappen te verhogen, wat een belangrijk onderdeel is bij aquatische conditionering. Bijkomende uitdagingen kunnen worden aangepakt door een verandering in stoelposities, intervallen of power pull-technieken. Voor maximale resultaten wordt het aanbevolen om aquagymschoenen te gebruiken, maar met de nieuwste pedalen kan de deelnemer ook met blote voeten comfortabel fietsen.

 

Specificaties:

WEERSTAND: vier elementen, schoepen met pinrotatie en synthetisch zelf smerende lagers. Variabele instellingen voor drie weerstandsniveaus, naast de natuurlijke (acceleratie)weerstand.

BASES: bedekt met dubbele antislipbescherming voor een betere hechting op de vloer, variabel instelbaar om aangepast te kunnen worden naar de van toepassing zijnde diepte van het bassin.

ZADEL: verplaatsbaar in verticale en horizontale lijn om optimale zit te verkrijgen voor de gebruiker.

STUUR: verticaal en horizontaal beweegbaar eveneens voor de optimale gebruikersuitlijning. Ook omkeerbaar voor houdingsveranderingen, ideaal bij revalidatie.

Naast de waterweerstand extra weerstand dmv. schoepen

Vloerdoppen ter bescherming van de zwembadbodem

Verstelbaar zadel in meerdere kleuren leverbaar

Kunststof pedalen voor comfort van de blote voet

MATERIALEN: Het frame is gemaakt van RVS 316 AiSI (RVS hoogwaardig staal) en daarom is de fiets te gebruiken in thermisch, zout en mineraalrijk water, de zwembad omgeving.

De Hydrorider Aquabike Professional heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Het is ontworpen en ontwikkeld om aan de zwaarste verzoeken die aan professionele fitnessapparatuur worden gesteld, te weerstaan. De Hydrorider Pro weegt 22,5 kg. En is gemakkelijk verplaatsbaar vanwege de transport wieltjes. De fiets vraagt weinig opslagruimte en kan achtergelaten worden op het perron  in het water.

Dankzij de opvallende kleurentoepassing is de Hydrorider ook in het water goed waarneembaar en daarmee een veilige en kwalitatieve fiets. De schoepen worden beveiligd door kunststof wielbeschermers.

Gewicht netto: 22,5 kg
Gewicht met verpakking: 28 kg
Leverbaar in diverse kleuren zadels en kunststof onderdelen voor een eigen huisstijl.

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.