Water

Over ons

Een veiliger en leuker zwembad

met Eyeview Systems

Vind u veiligheid en comfort in zwembaden belangrijk? Dan vindt u in Eyeview Systems de juiste partner. Wij adviseren en leveren organisatorische en technische producten om het risico te verkleinen op (bijna)verdrinking.

De oorsprong van Eyeview Systems B.V.

Eyeview Systems is een zelfstandig Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in veiligheid- en gezondheidssystemen. Wij hebben als doel zwembaden veiliger te maken, sportief en comfortabel.

Eyeview Systems werd in 2003 opgericht door Peter Goedhart. Peter werkte voorheen als beveiligingscoördinator bij Heineken NV, in een uitvoerende en adviserende rol. Nadat hij meer kennis en ervaring vergaarde in de zwembadbranche, werd hij in 1997 account-manager markgroep recreatie bij de beursgenoteerde onderneming Nedap NV te Groenlo. Nedap ontbond in 2003 de marktgroep recreatie. Dat was het moment voor Peter om zelfstandig verder te gaan met het onderhoud en verkoop van het drenkelingendetectiesysteem Poseidon en Eyeview Systems BV op te richten. Hiervoor ging hij de samenwerking aan met Hellebrekers Technieken BV te Nunspeet. Een bedrijf op en top thuis in zwembad techniek.
Precies na 10 jaar in 2013 werd Eyeview Systems volledig zelfstandig en is Peter Goedhart voor 100% eigenaar.


Het karakter van Eyeview Systems

Peter nam zijn integere en transparante karakter mee in zijn bedrijf. Hij heeft een sterk team van medewerkers die dezelfde instelling hebben. Daardoor zien onze klanten Eyeview Systems als een betrouwbare zakenrelatie waar je ook kennis kunt halen, zonder gelijk een factuur te ontvangen.

Eyeview Systems is een kleine organisatie, waar we veel bereiken door onze no-nonsens mentaliteit. Iedereen is bereid zijn of haar handen uit de mouwen te steken om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

De visie van Eyeview Systems

Eyeview Systems B.V. stelt zichzelf als doel dé organisatie te zijn voor zwembaden die veiligheid en comfort in zwembaden belangrijk vinden, maar ook een optimale zakenrelatie nastreven.

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.