Ronald McDonald Centre Special Friend

Vanaf april 2012 is Eyeview Systems een Special Friend van het Ronald McDonald Centre Only Friends te Amsterdam. In hun zwembad is het Poseidon Drenkelingendetectiesysteem geïnstalleerd.

Eyeview Systems biedt het Ronald McDonald Centre Only Friends ondersteuning in het onderhoud van het Poseidon systeem. Zo kunnen ze er zeker van zijn dat het systeem optimaal functioneert ter ondersteuning van de lifeguards, die continue aanwezig zijn op het moment dat er gebruik gemaakt wordt van het zwembad.

Eyeview Systems heeft er bewust voor gekozen om Special Friend te worden van het Ronald McDonald Centre Only Friends, omdat hun doelgroep extra kwetsbaar is voor ongevallen. Ook voor Eyeview Systems is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk, waardoor wij ervoor hebben gekozen om Special Friend te worden van het Centre.


← Terug naar nieuws

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.