Water

Studie Poseidon systeem

Wegens het ontbreken van een regelgevend kader voor computer gestuurde drenkelingendetectiesystemen, en om onze klanten te garanderen dat onze verplichtingen betrouwbaar zijn, is er opdracht gegeven voor een studie aan TÜV Rheinland, een bekend inspectie- en certificeringsagentschap.

TÜV Rheinland heeft de interfase van het Poseidon systeem gecontroleerd op 20 september 2012. Alle functies van het systeem, beschreven in onze verkoop- en technische documentatie, zijn gevalideerd en hebben geresulteerd in een eindrapport geschreven door TÜV (beschikbaar op aanvraag).

TÜV Rheinland heeft de detectieprestaties van het Poseidon systeem gemeten op 20 september jl. De metingen zijn uitgevoerd volgens een uitgebreide procedure. Het gemaakte rapport verklaart dat het systeem voldoet aan de eisen van de markt (tevens op aanvraag beschikbaar).

Het officiële (Engelse) bericht vanuit Poseidon Technologies Frankrijk is via de Attestation TUV English terug te lezen.


← Terug naar nieuws

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.