Water

Zorgtotaal 2013

In 2013 zal Eyeview Systems aanwezig zijn op de beurs Zorgtotaal. Hier zal een stand van onze Suntech strandkamer te zien zijn.

Deze beurs (gehouden op 13 – 15 maart) is de grootste vakbeurs in Nederland voor professionals werkzaam in de zorg. Het biedt een compleet aanbod van de nieuwste producten en diensten voor de intramurale- en de thuiszorg. Ook is er een inhoudelijk programma met seminars, demonstraties en workshops. De beurs is bovendien dé plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan.

Mocht u als bezoeker willen deelnemen aan deze beurs kunt u zich ook bij ons melden voor tickets. Voor meer informatie over de beurs verwijzen wij u graag door naar de website.


← Terug naar nieuws

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.