FloatFit daagt je uit!

Train het hele lichaam

lekker met FloatFit op de AquaBase

FloatFit is een volledige lichaamstraining, bestaande uit kracht-, uithoudings- en balansoefeningen. Samen versterken zij de kernstabiliteit en de balans van het lichaam. Deze innovatieve groepslessen op water zijn geschikt voor diverse doelgroepen van jong tot oud.

 

Waarom FloatFit aanbieden in uw zwembad?

Boost het lidmaatschap, verhoogt het ledenbehoud en trekt nieuwe doelgroepen aan naar het zwembad te komen.
Naast een kwalitatief product gemaakt van hoogwaardig materiaal ook passende opleidingen met grote variatie aan oefenstof. Wij beiden het complete pakket; uitrusting, instructeursopleiding en programmering.

Voordelen;
• Trekt nieuwe leden aan
• Verbetert ledenretentie
• Verhoogt de inkomstenstroom
• Onderscheidend van concurrenten
• Optimaliseert beschikbaarheid van het zwemwater

 Trainen met verschillende doelen

Er zijn verschillende FloatFit trainingen. HiiT, Balance, Grow en Circuit. Deze trainingen staan nader omschreven op onze pagina opleidingen en voorzien van sprekende video’s.

Eyeview Systems

Eyeview Systems voorziet u van het complete pakket: het drijvende oefenplatformen, de originele, de AquaBase, de opleiding tot FloatFit instructeur en de programmering.

Eyeview Systems biedt u naar Floatfit een volledig programma op het gebied van Aquasporten. Wilt u hierover meer weten? Voor een vrijblijvende afspraak kunt u bellen naar 0412-798080. Eventuele vragen of opmerkingen kunt u ook mailen naar info@eyeviewsystems.nl

 

AquaPhysical: Het Engelse bedrijf dat het eerste drijvende oefenplatvorm introduceerde, de AquaBase en met FloatFit deze unieke Fitnessvorm naar de zwembaden bracht.

De AquaBase

De AquaBase is een drijvend oefenplatform, dat gebruikt wordt voor FloatFit. Het platform is gemaakt van dropstitch. Dit materiaal heeft een hoge dichtheid voor stijfheid en drielaags PVC voor duurzaamheid. Het is te vergelijken met het materiaal waarvan militaire opblaasboten gemaakt worden. De AquaBase behoort tot de lichtste, sterkste, compactste en meest veelzijdige  oefenplatform op de markt, dankzij een doorlopende ontwikkeling. Het eerste in haar soort.

Eyeview Systems B.V. is exclusief distributeur in de Benelux van de AquaBase oefenplatformen en de opleidingen tot FloatFit instructeur. Eyeview Systems levert deze producten van AquaPhysical in de Benelux.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via 0412-798080 of info@eyeviewsystems.nl.

 

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.