Excellent Wonen & Leven Beurs

Afgelopen december was de Excellent Wonen & Leven Beurs in Ahoy Rotterdam.

Deze beurs is een tegenhanger van wat voorheen de Miljonairsfair was. Een weekend lang vond u op ruim 20.000 m² grote luxespelers die de meest exclusieve, luxueuze en begerenswaardige producten en diensten presenteerden, maar ook alles op het gebied van interieur en exterieur.

Eyeview Systems was hierbij aanwezig met het unieke Suntech systeem.  Een Zweedse ontwikkeling die het mogelijk maakt om 365 dagen per jaar van de zon te genieten! Een ware beleving op zich.

Op de beurs kon u zich laten verrassen door woonprimeurs, luxe gadgets, fraaie auto’s, jachten en sloepen, bijzondere lanceringen en exclusieve horloges en sieraden. Dit alles in een fraaie setting die uw zintuigen prikkelde. Optredens van topartiesten, wervelende modeshows, een exclusieve Ladies Night en een spraakmakende veiling maakten de enerverende beursdagen compleet.

Foto stoel onder lamp


← Terug naar nieuws

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.