Water

Pleidooi voor vitamine D tegen corona:

‘Waarom zou je het niet slikken?’

Meerdere hoogleraren immunologie, wetenschappers en doktoren pleiten voor het slikken van vitamine D tegen corona. Volgens experts is de kans dat je een corona-infectie oploopt kleiner en als je tóch ziek wordt kan de ziekte minder ernstig verlopen.

Lees hier het hele artikel:

https://www.parool.nl/nederland/pleidooi-voor-vitamine-d-tegen-corona-waarom-zou-je-het-niet-slikken~b0192ea0/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Onze reactie op dit artikel.

Vitamine D pillen slikken of gaan we wandelen in de buitenlucht als de zon schijnt? U mag uw voorkeur bepalen, maar kan het ook altijd daar waar de voorkeur naar uitgaat? Interessant om te lezen dat Vitamine D een gunstig effect heeft op de bestrijding van Covid19.

Maar zo zijn er ook nog andere alternatieven als de twee hierboven genoemden.

Sunwell heeft ’s werelds eerste zonlicht simulators voor binnen accommodaties ontwikkeld.

De zon wordt voorgebracht door speciale lampen, die het totale spectrum van het natuurlijke zonlicht in zich hebben. Naast het natuurlijke licht, ook de warmte identiek aan de natuurlijke zon. Een uitgekiende hoeveelheid Infrarood licht alsmede UV -A en UV –B. Waarvan uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de component UV-A verantwoordelijk is voor de aanmaak van vitamine D in het menselijk lichaam.


← Terug naar nieuws

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.