De Vallei

Veenendaal

Hygiëne en veiligheid heeft dit gezinszwembad hoog in het vaandel staan.

  • Zwembad De Vallei heeft het keurmerk Veilig en Schoon en voldoet aan de voorschriften en kwaliteitseisen voor hygiëne en veiligheid.
  • Ten aanzien van VEILIGHEID heeft zwembad de Vallei de nieuwste technieken op het gebied van beveiligingssystemen. Toezichthouders worden in het Wedstrijdbad ondersteund met detectiecamera’s. Deze camera’s scannen het Wedstrijdbad en een alarmsysteem gaat af wanneer een drenkeling wordt gedetecteerd.
  • Poseidon detectie werd aanvankelijk alleen in het diepste deel geïnstalleerd van het wedstrijdbassin bij de bouw van het zwembad in 2006 en breidde het Poseidon systeem uit voor het gehele wedstrijdbad in juni 2017. Een lifeguard training waarbij de lifeguards naast het ZRZ examen ook de conditieproef ondergaat zegt veel over de visie en attitude van deze organisatie.

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.