Spurd Leeghwaterbad

Purmerend

In de Beemster wordt het ontdekt. Wat er te grondslag ligt aan de innovatieve activiteiten in het zwembad van SPURD Leeghwaterbad is ons niet bekend, maar dat het een bruisend zwembad is gelegen in het Leeghwaterpark weten we wel. Vanaf de ruime parkeerplaats is er al zicht op het mooi architectonische gebouw dat nog meer een wauw effect verkrijgt als men binnenstapt en zo het 25 x 21 meter zwembad inkijkt. Omdat het een diep bassin is zijn enkel Poseidon onderwatercamera’s geplaatst, die door de ca. 15 meter lange ruit onderwater goed te zien zijn.

Als dan ook de 20 AquaBase, of bij bepaalde gelegenheden zelfs nog meer, te zien zijn op het wateroppervlak , waarbij de deelnemers trachten hun balans te bewaren, dan is er weer een wauw effect.

FloatFit HiiT, FloatFit BALANCE, FloatFit GROW zijn een van de work-outs die van ’s-morgens vroeg tot menig uurtje ’s-avonds worden gegeven.

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.