De Peppel

Ede

Van kinderfeestjes tot Aquasporten kan in De Peppel. Een groot polobad maakt het mogelijk om in de vele banen naast elkaar te zwemmen en meters af te leggen. Zowel in dit grote wedstrijdbad als in het instructiebad kon het Poseidon systeem in 2018 worden geïnstalleerd na een grootse verbouwing waar de gemeente Ede ruimbaan gaf voor innovatie.

Het toezichtsplan werd door een afvaardiging van het team van medewerkers onder begeleiding  van Eyeview Systems opnieuw opgesteld en werd afgesloten met een Lifeguard opleiding voor al het personeel. Veiligheid als integraal onderdeel van het bedrijfsbeleid!

Op initiatief van de De Peppel kwam FloatFit naar Nederland en was het eerste zwembad in Nederland dat fitness naar de zwembaden haalde met de AquaBase/FloatFit.

Meer dan 15 jaar een scherpe focus

Neem contact op voor een helder advies.

Wij stellen u graag onze referenties voor.

Uiteraard hebben wij in de 15 afgelopen jaren al heel veel projecten mogen maken en verzorgen. Verspreid over Nederland en van klein tot groot. Projecten waar we steeds met veel enthousiasme onze schouders onder hebben gezet. We tonen u graag een selectie van onze referenties.